Karya Dari Hawa

Aku...sebenarnye, aku ade buat 1 blog.. hihi untuk aku publishkan 'karangan' aku. Just consider macam aku ni tengah bertatih-tatih menulis la..Thats why aku nak mintak jasa baik follower sekalian untuk komen atau ape je kritikan membina supaya aku dapat meningkatkan lagi penulisan aku. Since aku pun baru dalam bidang penulisan novel ni, harap kalau ade senior-senior yang baca, boleh bagi pandangan mengenai karya aku ni la kan..boley??




2 comments:

CGG said...

Nice blog..
Teruskan menulis ye dik

sherotpetot said...

singgah sini terus folow
salam kenal :)

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida