Jalan-jalan Tag orang

Bukak je blog..terjeling pulak kat shoutbox..epol tag aku rupanya..



1. Nama blog anda dan kenapa letak nama tu?

blog cik rin0x

2. Nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea tu?

http://suarahatigadis-suri.blogspot.com

3. Apakah method dalam penulisan anda?

no specific method. Blog ni tempat aku meluahkan perasaan and kadang-kadang merapu meraban tak tahu hala..

4. Apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak ( kdg2 blog sendiri cantik tapi merendah diri)

dalam kepala otak.."agak-agak blog aku boleh jadi camtu tak? " sambil2 tangan godam kompiter cari kt tenet.

5. Bilakah blog anda diwujudkan?

Thursday, June 11, 2009 Elok-elok je pas bli broadband kat Sua Rasa...wawawewewe

6. Siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda?

erm..sape ek..anin kot..

7. Sila tag 5 nama lain


  • yuuki ichiro
  • lovesweetcandy
  • baharuddin
  • nur saxoni
  • kaizen

6 comments:

YuuKi IcHiRoU said...

hehe..(^_^)V

eyes143.. said...

soklan yg no 6 tuh mmg betol :D

ak ingat lagi masa tuh ko tak letak widget follower. hohoho

rin0x_adz said...

hahaha...igt lagi ek..aku pon dh lupe..

yuuki: sila ambil tag dari sy.. :)

YuuKi IcHiRoU said...

cmne nk amik tag ni sweet..??

rin0x_adz said...

copy je yuuki..hehehe

YuuKi IcHiRoU said...

haha..ingt nk tag cmne td..=p

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida