Aku dan game facebook

ngaaahahahaha... ape aku da buat ni??
sepanjang hari aku main game..kalau aku tak main game, aku akan makan..kemudian, aku main game lagi.
Lagi teruk, kadang-kadang aku makan sambil main game..

Haha..mak aku tak ada kat rumah, gi KL baru-baru ni..ade lah dalam seminggu.
So, kerja aku main game..24 jam!!! Boring gak kekadang tu men game je..Tapi dari tak wat pape, bek aku main game

Cuma kadang-kadang tu kalau datang mood rajin aku, aku akan on laptop..basuh pinggan and setelkan semue kije umah then baru main game.
Tak suke jugak aku nak duk tercongok depan laptop tapi kije umah tak beres..
Yang Benerr!!!

so, aku membuat keputusan untuk...


mandi..


gosok gigi...


makan...

dan kemudian...


baru aku main game sepuas hati aku...
hahahaha...indahnya hidup aku..

wahhh...!!! Bagusnya aku...
cerianya aku !!!
seronoknya aku!!!!


Semalam aku jadi baik..aku bangun pukul 7.30 sebab aku teringat kek aku kat Cafe World.
Aku takot kek tu basi...so aku bangun awal.
Mula-mula aku celik mata tengok jam kat henpon. pukul7 pagi.
Dalam ati aku, awal lagi..baru aku nak pejam mata, aku tingat Kek!!! aku terus bingkas bangun dengan terhuyung-hayangnyer mencapai laptop atas meja. Tanpa cuci muka aku terus tercongok depan laptop sampai tengahari..
dah la..malas merapu,aku takde mud nak post pape sebenarnye.

Ni pun saje-saje je..sementara tunggu makanan yg aku masak kat Cafe World siap..
eh, sape2 yang ade facebook and men cafe world add aku ye??
kite jadi neighbour.

hehehe..ekin, ko memang gigih meningkatkan level ye?

aku mesti gigih...gigih beruasaha dan terus berusaha.
aku kejo dari belakang ek...ngaaaaaaaa

2 comments:

eyes143.. said...

da lama ak tak maen game pesbuk neh.. :p

rin0x_adz said...

mehla men ngn aku...kite jdik neighbor..
dlm game pun jd la..hihi

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida