Tag

Disebabkan aku memang tak berapa nak rajin update blog lately..so aku dengan bermurah hati untuk melayan tag dari cik Ain Shaufe kite neh..^_~


1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
Konpius apsal Mr.X tak reply mesej aku..why ha?


2) apakah nama samaran you all?
rin0x, dila, bedah ...eh..banyak ar..


3) berikan 3 orang yang you all sayang?
ramai sangat..tak boleh pilih kasih..semue aku sayang..


4) panggilan untuk si dia?
si dia? siapa? mak aku? bapak aku ke? hihihi...


5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
piano...u know what..korang yang yang istimewa tu..so ape lagi?? bagi la piano yg aku nak tu.


6) blog mana yang you all suka visit?
blog abang aku..adik aku..


7) tag kan kepada 8 blogger you all
malas ar..di0rg ni pun pemalas nk layan tag.

7 comments:

SIMON said...

hehehe..tag2..hehe

SIMON said...

sis..btw nk tny ni..
cna ek sis wt nama Ain Shaufe jd cm 2? hehe..ajar la sis

rin0x_adz said...

o0o..yg tu 1st u highlight word yg nak taruk hyperlink. then klik kat icon hyperlink kt blah atas tu..seblah kotak warna utk tulisan..patu paste address web yg kite nk link..cam tu je ^_^

slmt mcuba

SIMON said...

tengs sis..:)

SIMON said...

tengs sis!

ayienz said...

klako la ko ni dieyla.. jwb soklan tk sungguh..heeheh. bedah pn ade.. hehhe.. menarik nih..hehe

rin0x_adz said...

ayien : hihi tangap muat je name yg aku pnh dgr org pgl aku.

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida