Today is My Day

Pagi-pagi lagi,aku tak bangun tidur lagi..mak dengan adik dah wish birthday kat aku. Ciumlah aku yang tak mandi lagi ni ha..Hehe..thanks..Sebab ingat birthday aku,even aku tak buat reminder kat wall facebook. Cam tu la kita nak tau orang tu betul-betul ingat birthday kite ke tak. Sebab, orang-orang inilah yang wish, bukan disebabkan reminder..tapi sebab memang tarikh tu diorang dah simpan dalam kepala otak. Thanks jugak kat kawan-kawan yang wish kat handphone ye. Ingat jugak korang birthday aku. Aku memang tak suke sangat kalau letak tarikh lahir kat facebook.  Jap lagi, orang len tengok kat wall aku penuh semua dengan wish birthday je.


And to my dearest fiancee, thanks jugak sebab ingat birthday saye.  Wish aje? Adiah? hehe..
So, plan kita terpaksa cancel kan? Takpelah..saya doakan ayah awak cepat sembuh..
Hari ni cuaca mendung je. Dah pukul 10 pagi..Tapi tak panas pun. Suasana sejuk je.Buat aku rasa nak tidur je.


Happy Birthday to me..^_^



2 comments:

Eyes Tiramishu said...

happy belated bfday macik ! btw, errr ko tunang bilaaa ? asal aku tataw pun ? uwaaa kejam !

Adi Alida said...

hehe..tak gitau ke? hari tu aku de publish kjp gmbr kt blog.mne leh lme2.hihihi..jemput dtg klu aku kawen

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida