Aku Buntu..

Satu ape pun tak masuk dalam kepala...
Tengok note, tapi aku rasa bukan tulisan yang aku nampak..Tapi tembus sampai ke masa depan..
Terasa nak menjerit, tapi tak boleh..
Terasa nak menangis, tapi macam tak terluah lagi..
Terasa nak lari dari sini, tapi tak tau ke mana nak tuju..

Aku cuba pujuk hati, dengan makan kerepek..last-last aku lari ke dapur..cari aiskrim lagi..
dah 2,3 hari ni makan aiskrim je..Tertekan..
Sampai aku rasa nak stop buat semua mende.
Ape la jadi dengan final aku ni nanti..

Bile bukak lagu...takde lagu lain yang aku pasang..balik-balik lagu sama jugak.
Padahal lagu tu lagi buat aku down..
Macam mana aku nak buat lagi?

masih ada harapan lagi ke?

2 comments:

Schaza Abieyza said...

dila..nape ni?gudluck final...semangat!!

Adi Alida said...

hehe..gudluck jugak..
final sem ni..^_^
hope everything's fine

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida