Jengka Walk 2010

Align Centeraloha...

Hari ini aku ada 2 jenis berita terkini..1 berita baik dan 1 lagi berita buruk. Kalau korang diberi pilihan, yang mane satu uols nak tau? Baik ke buruk first?
Well, kalau aku..aku prefer good news first. Hari ni aku dan Ayien join JengkaWalk. Penat, patu kena bangun pagi..Tumit aku melecet sebab jalan jauh..Tapi yang bestnye, aku betol2 dapat release tension aku. hahaha..Balik je bilik spontan aku cakap kat Ayien, rasa hilang sikit gundah gulana hati aku. So, moral of the story..kalau ada problem, bawak-bawaklah bersukan. Jangan terperuk je dalam bilik. And hari ni jugak aku dah setelkan problem aku nan satu itu. Well, i have no choice. I need to put trust on her again. Lagipun tak de sudahnye aku dengan die tak bercakap. Penat dengan melayan ego sendiri. Semuanya dah setel cuma ade sedikit kekurangan di situ..iaitu.. ketelusan dan ketulusan. Whatever....



Dan kali ini aku..aku akan struggle untuk test2 yang bakal mendatang.
Tau tak, Isnin ni aku ade quiz Software, kene hantar assignment. Next day aku ade HRM quiz patu presentation OB. Then, aku kene submit assignment Comm 19hb. Lepas tu, aku ade itu..aku ade ini..hoho aku tak ingat la sebenarnye. Sebab banyak sangat..
Aku mesti rajin..terus dan terus berusaha dengan gigih untuk capai ape yang aku target.
Just ignore the external factors. Ape yang penting, aku tau ape yang aku buat ada batasnya..

Berita buruknye pulak..ada seorang student Fakulti OM meninggal dunia accident. If i'm not mistaken, arwah baru part 2. Info yang betul-betul sahih belum diterima lagi.. Tapi ape-ape pun marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat pelajar tersebut.

Next time aku upload gambar kami ber'jengkaWalk' ek..da...aku nak sembahyang maghrib dah. Malam ni nak study..Jangan kaco aku tau!

2 comments:

kin said...

chayok2!
kitorang pon kalut ngan asgments, quizzes and presentations...
ohohohoho.
da la dah 2 kuiz failed kot..
need to struggle for this coming tests..
x semua group projek ktorang sama,
ade yg x sama, hehe.
jom2, struggle sama2!

rin0x_adz said...

wokeh..keep moving forward..
kin, motivate aku slalu deh..aku lalai ar kat sini..

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida