My First Date kat Jengka



Attention! Attention!

Line tepon kene block..ni mesti sebab Mr.X tak bayar bill lagi. tension tol..
bukan tension coz aku tak leh kol..tapi sebab nanti die ade alasan untuk tidak menelefon aku.
By the way, aku gune nombor baru sebenarnye..
hahaha...padan muke korang yang tak tau nombor baru aku.
Tak leh kaco aku lagi..wahahaha
puas hati aku..Aku rase nak gelak sampai guling-guling..
Nak marah kat sape? Nasib la kalau tak dapat contact aku dah..
And paling penting let by gone be by gone..Erk! betol ke? Yang lepas, biarkan berlalu..
Jangan cari aku..Sebab aku takkan pernah cari engkau lagi..



no..no..no..

Jangan diulang sejarah dulu..
Sekali aku pergi, aku takkan berpaling..
Tapi untuk certain2 case, aku akan berpaling jugak..hihi

Stop!

Itu cerita lain..

Sebenarnye aku nak citer pasal mende lain. Bebaru ni, semalam..aku ngan dak-dak kelas lepaking kat Mran Tom Yam..Ye kot..tak sure sangat la kdai tu..Lin kate tu sesi suai kenal..
Ape-ape je la bedah oi..
hihihi bedah?



Erk!
Rahsie ek..

Em, well actually dat day aku tak berapa sihat sangat. Bukan tak berapa sihat sangat..
tapi memang time kemuncak aku demam la kan..Dah la siang tu ade modul.
Tapi..
sempat lagi aku ngan Ayien ronda pasar malam..
at last2 cari mineral water je. Capai je 3botol mineral water, terus blah gi Mran TY tu..
Lebih kurang kul 8 lebih kot kat2 kul 9..baru makan..Sempat la jugak snap beberapa pic melalui cam member2 aku kat Jengka ni.

Siape yang snap gambar paling banyak?
Tuan punya kamera..
Kalau tu kamera aku..alamatnye..
gambar korang2 seme limit paling banyak adalah sekeping sorang..
selebihnya adalah gambar aku..
cuma jalan cerita ni lain sikit..y???
Almaklumlah..aku mane ade kamera kan..Sedih..uhuk! uhuk!
Ni la rakan sekelas aku..semuanya ada kecuali...'SAFURA'A"
hahaha..Pura takmo join aktiviti2 canggini..
Silap haribulan kene ceramah pul0k. baru diee....tadah je la telinga tu nanti ek.
okeyla..layan gambar jom..
dari kanan : wawa, chip, bani, adam, akmal..patu tak nampak dah..
they all dulu memang kampus jengka..


ok..dalam pic ni start blah kiri lak: ayien, dayah, taufiq, zul, bahar(spek) yg lelain tu tak nampak dh....



hehe..ni pulak..: rin0x, ayien.. bla bla bla..
okla..next time lak ek..tata titi tutu

3 comments:

eyes143.. said...

dgn kuasa yg ak ad, ak arahkan ko kasi no ko kat ak skrg jugak..

p2p yerk.. :p

eyes143.. said...

ko kasi la kat ak sorg dua kengkawan ko tuh..
lalala~

rin0x_adz said...

ko pilih je la yg mane satu ko nk.
3-10, 3-10..
hahaha..tak,tak..
kasi free nk?

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida