Alhamdulillah

Salam semua..
So,hari ni aku nak kongsi sikit story ngan korang semua. Semalam aku pergi ambil result HIV Test yang aku buat minggu lepas. Alhamdulillah..result dia seperti yang diharapkan.


Semalam rushing sikit pergi ambil result lepas tu terus pergi hantar borang kursus kahwin. Tapi malangnya hanya 22 and 23hb je tarikh terdekat untuk kursus. Nak tak nak terpaksa la terima. Dan time tu jugak, kantoi ada orang tu kelentong aku idup-idup...Cis! kajang pak malau betul!

So sekarang aku mengira berapa lagi tempoh yang tinggal lepas aku dapat gi kursus tu supaya borang nikah akan setel dan dapat dihantar sebulan sebelum tarikh nikah. Gila tak gila..memang kerja kena double speed. Tak boleh  fikir-fikir lagi dah. Kena terus buat je dah tau.

Beberapa item lagi yang perlu disetelkan..kad kahwin..Bunga telur aku yang setelkan sebab akak aku in-charge bahagian doorgift. Hihihi..work breakdown structure ye adik-adik..Ingat tak ape kte belajar dulu? Ha...jangan hafal je. Apply ye..


1 comment:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida