Jalan-jalan Final Semester

Journey to Bukit Tinggi


Final semester ni, tiba-tiba teringin nak berjalan 'jauh' sikit..Suddenly member-member come out dengan suggestion Bukit Tinggi. Bukit Tinggi?? Aku dah tersenyum-senyum je..Memang dari dulu teringin nak pergi sana. Tapi belum ada kesempatan, and bila diorang cuit-cuit ajak gi sana..ape lagi..terus la on je.
Kalau tak pergi sekarang, tak tahu la tahun bila baru dapat pergi. Ke..ada siapa-siapa yang nak bawak aku pergi sana lagi tahun depan? :P


Dalam tentatif program patutnya gerak tepat kul 11:00 pagi..tapi, disebabkan kami sibuk men'touch up' muka and tudung, tu yang jadi lewat 'sikit' dari timing asal.


Lagi 5 minit pukul 11:00 kitorang dah siap tunggu kat kereta. Tapi tak gerak lagi..sebab ada sorang lagi hamba Allah yang tak siap lagi..Senyap je kat dalam umah..Make over tak siap lagi ok..Tiba-tiba, Cik Wawa yang ditunggu-tunggu..pun muncullah sambil tersengih-sengih tayang gigi..Dari jauh dah terjerit-jerit. Kitorang?? Baru turun tangga rumah dah berposing depan kamera. Aikk...?? Belum sampai Bukit Tinggi lagi dah macam ni..


Pape hal pun, gi tuang minyak kereta dulu... Patu beli breakfast terus. Masing-masing excited nak pergi, tak makan pun takpe..hehe


Dipendekkan cerita, pukul 1:10 kitorang dah menjejakkan kaki di Bukit Tinggi. Dalam perjalanan tu..erm, aku tak pasti sangat la kan..sebab aku tido. ngeeee... :D


Buat pertama kalinya aku pijak tempat ni..Rase nak amik gambar bekas tapak kaki first aku kat sini. Hehe..Poyo pulak nanti orang cakap.


For the rest...let the picture story to uols..





 

 










































4 comments:

m!sZ a!eN said...

canteknyer!!!time yg pkai kimono tu..hikshiks..

YuuKi IcHiRoU said...

comelnya my sweet..ahaha..da jd nippon ea..=D

ceit..p x ajak pn eh..=P

Adi Alida said...

haha...jom la..eh,awak gi la ngn cik tunang...kan?kan? ^_^

ayienz said...

nice pic... ni je la sisa2 kngan kite dgn dak2 jengka...

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida