Selamat Hari Raya AidilAdha


10:34 a.m.






Kelmarin ade orang ingatkan aku suh tulis something pasal die..hehehe..
ade request-request gitu..





Hm, hari ni supposed aku nk post pasal raya AidilAdha baru-baru ni.
Maklumlah, raya kali ni yang ade kat rumah cuma aku, mak, abah, long, ngoh, kak murni, isya, acik and adik...





Yang lain tak dapat balik beraya di kampung sebab cuti untuk raya Haji biasenya sehari dua je kan...
Nak wat camner..
Sian tengok mak..Cam tak hepi..sehepi raya puasa,bile semua anak-anak balik..







So, menu raya kitorang hari tu....


Soto (mak dah dapat full recipe..kalah cik jawa yang expert wat soto tau..
hehehe rugi korang tak balik umah...)
pulut kuning (yang ni adik yang beria nak...)
kuih raye (ni semua adik yang support + kuih aku wat.cam bese la kuih paling senang tu..Cornflakes ^_~)


Pagi raya tu cam biase la..family lOng datang umah segerombolan...hehe..
Sempatla jugak snap beberapa picture untuk dijadikan kenangan...
Nanti dah tua-tua kalau tengok semula gambar-gambar tu sure kita akan tersenyum melihat telatah si kecik tu semua.. :P







gambar untuk tatapan uols semueee...


cikit je..?
Nak tengok full album datang umh ye..^_^







2 comments:

eyes143.. said...

kat uma ak takde pun kueh raya..huhuhu

Siti Nadzirah Zakariah said...

eyes143: same lah kite..ade rendang je..huhu

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida