tentang aku

Hye semua..kali ni entri aku adalah mengenai aku. Hehe..macam la entri aku selama ni mengenai orang lain kan..kuang..kuang!


Aku adalah seorang PEREMPUAN..diulang..PEREMPUAN. Tulen ye..hihi...Ada beberapa fakta mengenai aku..


  1. Seorang yang tak hipokrit. Kalau aku tak suke, aku tak berpura-pura aku menyukainya.
  2. Tak akan buat sesuatu yang akan memalukan orang lain.
  3. Sangat benci mereka yang lidah bercabang, talam dua muka, serampang dua mata dan sebagainya. Senang cerita, orang yang mengata orang lain, padahal diri sendiri yang lebih.
  4. Mudah tersenyum walaupun dengan orang yang tak dikenali.
  5. Seorang yang mementingkan persahabatan yang ikhlas. Bagi aku bila berkawan, susah sama susah..senang sama senang.
  6. Suka makanan pedas.
  7. Kuat makan.
  8. Suka warna hitam.
  9. Tak suka cari gaduh.
  10. Minat tengok cerita Korea and Cina. Tapi muka tak de iras-iras korea atau cina ok..
  11. Sangat sensitif dan mudah berkecil hati tetapi pandai menyembunyikan perasaan.
  12. Sangat tidak suka kepada sindiran kerana bagi aku, kalau tak puas hati just straight to the point. (tapi cara teguran mestilah menjaga hati)
  13. Buat kerja last minute.
  14. Darah gemuruh.
  15. Tak suka tengok movie seram sebab saya sangat penakut orangnya.
  16. Mudah hilang sabar dan dalam proses untuk belajar meningkatkan tahap kesabaran.
  17. Takot binatang berbulu cam kucing tapi tak takot lintah. Pelik jugak..
  18. Gila kamera dan karaoke.
  19. Kalau shopping suka beli high heels/wedges dari baju. Sebab tu la aku selalu pakai baju same je.
  20. ..
  21. ..
dah la aku nak sambung tengok tv. Nanti la aku pikir lagi..

3 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

minat tgk drama cina dgn korea gak! :)

Kie-yu said...

wawawahh~
banyak ni nak kena ingt
hehehe..

rin0x_adz said...

Fay Nana : drama diorang best..hehe tp skang ni byk cite indon la..

Kie-yu : hahaha...kene la igt.. gurau je ^_^

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida