Kecundang di Tengah Jalan

Hari ni aku dah setelkan satu lagi paper..Human Resource Management..
Waaa..tatau nak cakap macam mane..Aku hafal point tapi aku dah tercampur aduk seme point..
last-last aku letak je ikut dan..

Frust gile..
2 hari aku study kat library sampai tengah malam..tak cukup kat library, aku study kat bawah blok aku lak..Tapi kenape aku leh jadi camtu..memule dapat paper tu, aku bukak terus aku blank..Point yang aku hafal mule dah bercampur aduk ...Rase nak terberak pun ade..harap2 yang kuar tu bukan taik tapi point-point untuk aku menjawab paper HRM...Arghhh tension nak mamp0s...Ape dah jadi ni. Tadi aku mesej Nik, dengar sore hepi je..siap wat icon senyum kat mesej...Aku??

Terus terang aku cakap, sem ni memang aku tak dapat achieve pe yang aku target. Aku banyak main2 ke? Tak jugak..Ape yang hilang ni??

5 comments:

pepol said...

ape yg hilang??
cm knl je ayat nih..hehehe

kin said...

nik msj aku aritu, ttbe je die tnye psl carrymark..
die cuak psl die punye skit, die ckp ko lg tinggi dari die..
mane satu ni?
hehe

rin0x_adz said...

epul: hilang ko la..
kin: hehe..carry mark aku je tinggi, tapi final hancus..takat B+ boleh la..kalau lectrer tak tolong aku mmg aku tak dpt A- aku ase..

oDiN said...

Jangan sedih2x :)

rin0x_adz said...

camne tak sedey...kwn2 karib seme dah takde..

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida