Aku Diserang Selesema

Hari ni aku selesema..


Dah la esok ade modul. ARghh..camne ni. Hilangla ayu yang aku control selama ni.
Macam mane nak kesat ingus esok?
takkan nak sumbat tisu dalam hidung macam Ayien buat selalu..
Opss..sowi Ayien, kantoi suda..


Tak tau nak pakai baju ape. Ayien cakap nak pakai kebaye. Aku?
hehehe...Mustila kebaye jugak. Tapi baju tak gosok lagi.
And paling penting, sekarang aku tak larat sangat nak gosok baju.
Tolong aku maeeida...kin, sampaikan salam aku kat diorang.
Aku tau, ko je yang paling rajin online kan? kan?


hihihi..Erm, mate aku pun dah kabur-kabur asap je ni.
Nak kate tak cukup tido, petang tadi dah tido cam tak hengat.
Okla..Aku pun tak de mood nak post pape..
daa...

6 comments:

m!sZ a!eN said...

ala ciannyer kakak ai yg sowang nie..
nk tulun gosokkan baju pon jauh..
ishk2 sadis mangett!!!

rin0x_adz said...

tau p0n.meh datang sini tlong gosok baju utk seminggu..

kin said...

oit2..
ida pon da sokmo on9 skang..
kabel tenet aku pon aku bg die pakai dlu..
aku skng dok study je 24jam oke~
lalala

rin0x_adz said...

waa...ida suda maju ek.
kalo gitu ko ajar die berblogging lak ek.
hahaha tengok bahase melayu die improve tak.

eyes143.. said...

rehat bebanyak weyh..

kang jd lidi kwn ak t..

rin0x_adz said...

hihi..rehat da byk da kot..tido je memanjang.
kikiki...

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida