Blog bersawang ke?

Assalamualaikum bloggers and readers..
Terasa lama tak update blog. Bila Ayien a.k.a tuan belog My Oh My! mention yang aku dah lama tak update blog, barulah sedar yang aku ni rupanya ada blog. Eh..gitu plak kan.
Diam tak diam..lagi dua bulan, cukuplah setahun aku kahwin dengan En.husband..Paling penting, dalam perut ni pun tak lama lagi nak keluar dah. Fuhh..tak sampai lagi 3 bulan dah ni. Banyak mende nak kena prepare. Mentally and physically. That's why la aku tak banyak masa nak update blog. Yes! got the reason why blog ni dah berkulapuk dan bersawang.
ehek...^_~
Baru-baru ni terbelek la gambar-gambar kahwin. Terasa cam baru je kahwin. Tapi bila dihitung-hitung rupanya dah dekat setahun ye kawan-kawan. Baju sanding aku pun tak luak lagi. Eh,tak ade orang nak sewa ke baju aku? Meh la..jemput-jemput. Baju dan condition terbaik.Siap bungkus dalam plastik lagi..
Siapa pakai baju aku confirm meletops!! hahaha amcam? Tergoda tak?

Nak bawak baju ni pakai time kenduri kang vouge sangat pulak..kan?

No comments:

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida