A Journey of....

A journey of what??? hehe..Hey everyone.. Senyap kejap. Sekejap ada, sekejap hilang. Biasalah, bila tak ada kerja, sibuk cari kerja. Padahal kerja yang ada pun tak setel jugak.  Last week kakak aku balik Chini, nak survey-survey butik pengantin katanya. Balik cuti ada 2 hari, tapi aku rasa macam seminggu tak cukup rehat sebab ke hulu ke hilir tengok baju kat butik.  Dalam kepala otak aku memang dah plan nak design sendiri baju. Tangan pun dah macam gatal-gatal nak pegang pensil nak wat drawing sikit.

Dulu,ingat lagi..Masa muda remaja zaman-zaman kat universiti dulu.. Selalu berangan nak kahwin ala-ala taman. Tapi bila memikirkan ruang depan rumah pun sempit..mane nak letak semua mende tu kan.
Hehe..semenjak dua menjak ni suka naw ngan warna pink putih. Cam sweet sangat. Dulu kutuk adik aku sebab suka pink..huhu

kan??? cam comel je.. ish..bukan macam..tp memang comel lah!

Hm..aku nak bunga macam tu la..banyak-banyak camtu. Biar bertimbun dengan bunga. Lagi banyak,lagi aku suka. Kalau boleh biar nampak kepala aku je..hehehe


 Patu konon-konon nak pakai dress cam cinderella tu kan. Masa aku kecik-kecik dulu aku memang suka giler melukis kartun pakai dress kembang semangkuk tu. Patu kat atas kepala ade crown. rambut ala-ala sanggul tinggi gitu. hehehe..
Tapi bila aku pikir-pikir skang ni kalau aku pakai, mesti aku akan nampak kontot je. 
Haish... -,-  menci!

cantiknyeeee! 

motif? hahaha. sailormoon kesayangan aku.. Lebih kurang cam aku membesar dengan cerita dongeng sailormoon la kan..hm..

2 comments:

pepol said...

hehehehe,tak lama lagi nk kawen da org tu..:D

Anonymous said...

a'ah dila nk kawen da..huhu...

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida