Cinta Kita Makin Tua


Happy Anniversary

3/3/2011

Nothing to say..Cuma berdoa semoga hubungan ni akan berakhir dengan kebahagiaan..Macam dalam novel selalu kite baca tu kn? Suatu hari nanti aku nak siapkan satu novel tentang kitorang..y?? jeles ek? hehehe

Kata-kata indah untuk malam ni..khas untuk awak:

"Shaye sayang awak selamenye tau.."

"Sori saye lambat balas mesej..sebab saye tengah edit gambar.."

"Patu ayien and dayah lak kacau2 nak print.."

"Lagi satu..saye sempat reply mesej pendek2 je..sebab saye tengah tulis kat blog.."

"Saye nak cakap..i miss u..tak cukup lagi untuk hari ni..Hari ni kene lebih sikit..sebab special kan?"

"Saye nak jumpe awak...tapi last week dah jumpe..Tak boleh la jumpe selalu kan...kene kumpul rindu banyak-banyak dulu.."

"Sepanjang beberapa tahun kite couple, tak pernah sekali pun sambut anniversary..Sambut sorang-sorang je kan?Tapi kite tau..kite rindu dari jauh je..btol tak?"

"Saye tak de hadiah mahal-mahal macam awk bagi kat saye hari tu..tapi saye pernah bagi awak 3 hati yang saye jahit sendiri kan? Banyak kali jari saye tercucuk tau..Jangan bagi orang lain sentuh walau seurat benang pon tau..kalau tak saye bom kereta awak.."

"Akhir kata, saye sayang awak..^_^..."

4 comments:

Misuki said...

romantiknya....like2

YuuKi IcHiRoU said...

yup2..bestnye..sweet..!!!
nk kksih yg sweet mcm sweet..mean..
sweet+sweet=sweet2 like u lh..ahaha

rin0x_adz said...

hehehe sweet2? boleh la...

YuuKi IcHiRoU said...

ehehe..=D

(^_~)V

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida