TAG Disember Ini

OK...aku anggap kita sama-sama salah faham.
kesilapan semalam yang kite dah wat:
1-aku salah faham psl post ko.aku ingatkan ko saje-saje pos.rupanya ditujukan untuk individu tertentu.
2-ko plak salah faham tentang komen aku yang sebenarnya tak ditujukan untuk sape-sape pun.Dan aku pun tak sokong pompuan tu.. Thanks sebab ko sudi tulis pasal aku kt blog ko. Semuanya baik-baik, time kasih tentang tu. Padahal aku banyak kekurangan sebagai seorang sahabat.

OK..ape kate kite take it as a TAG. i'll story bout u then..



Zuriyana Miswan

-nama dia tak sepelik nama aku. Sebab ejaan dia senang je. Yang best nama ni lecturer mudah ingat. Tak caye, tanya lecturer.


-anak ke7 dari 7orang adik beradik. Bongsu.

-Berani. sebab dia berani tengok gambar-gambar yang tragis accident.

-Mudah ketawa. Padahal lawak yang aku buat sikit je..hihi..

-Senang-senang je percaya time aku kelentong dia. Tapi kalau aku cakap betul, susah pulak die nak percaya..

-pandai wat sambil ikan bilis. Aku try gak buat kat rumah 2,3 hari lepas. Tak jadi..

-Gile kamera. Lagi dasat dari aku. hehehe..



-Ramai kawan. Pastinya lebih ramai dari aku. Sebab dia peramah, senang citer..ade je topik die nak bualkan tak kire la ngan lelaki or perempuan.


-hehe..yang satu ni tak leh bla..suka lagu klasik. Kalau ade lagi 2 tahun ngan die, aku rasa minat aku pun beralih ke lagu klasik.

-kaki jalan. Korang cakap je nak gi mana.Gerenti dia tau jalan. Aku kene check kat tapak kaki die ade taik lalat ke tak.

-Aku nak tag:

  • Yes Pepol
  • I'm just a normal girl
  • Ed Photographer
  • Lea Kuntuman Nailofar
  • sape-sape yang rasa nak amik tag ni boleh amik..aiman tak kisah
sorila..list follower sikit..hahaha korang la jadik mangsa



ingat lagi tak gambar ni time bila? Gambar ni time ko tak bawak kereta lagi..Same-same kite tunggu bas..Thanks sekarang sudi tumpangkan aku nek kereta ko gi kelas.


Photobucket



Ingat tak gambar ni kat mane? depan rumah dak lelaki.Time bbq..
Time tu fara bawak kete ko..Kalau jantung aku tak kuat aku rase tak sempat aku nk sampai umah diorang dah kiok dulu.



Photobucket

Syarat utk tag ni:
1- Tulis tentang seseorang yang baru je selisih faham atau gaduh dengan korang.

2- Mesti berkisarkan kebaikan tentang diorang yang uols nampak..Bukan keburukan ok??
3-Letakkan at least sekeping gambar uols dan si dia.
4- Then, tag kepada 4 orang yang lain.

Harapan aku untuk tag ni, supaya kita kenang kebaikan seseorang yang masih, mahupun pernah bergelar sahabat kepada kita. That's all..

2 comments:

pepol said...

alamak...ak xde la gambar ngn org yg ak gaduh tu..cmne?

rin0x_adz said...

hehehe..nk wat caner kn..letak muke ko la.

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida