Misi Pencarian Hadiah Mr.X

hye cayang...
Walaupun blog ni tak se gah dan secantik blog orang lain..tp saye sayang blog sy tau!
Sebenarnye sy tengah mengalami dilema untuk membeli hadiah buat Mr. X..
hohoho..terlupa untuk mengkhabarkan berita ini kepada kawan2 saya tersayang..
yang kami tidak lagi bergaduh tarik-tarik rambut sambil baling periuk belanga...


what are the choices?


Yang ada dalam kepala otak aku sekarang:


  1. T-Shirt couple yang ada gambar aku.. not sure whether he will wear the shirt or not.
  2. Perfume. Hm, hadiah yang biase orang bagi..Kalau aku hadiahkan perfume, tahanla 1year.
  3. Cap. Hehe..dah lame aku tak nampak die pakai cap. Lagi bagus, kat cap tu letak gambar aku.
  4. Replika rumah idaman aku. Kat pintu rumah tu letak pic aku yang kecik. Hehehe..untung-untung,boleh dijadikan realiti.
  5. Frame gambar aku. Mesti dia akan ingat kat aku tiap kali tengok frame gambar.
  6. Jam loceng yang ada gambar aku. Tiap2 hari aku kejut dia bangun pagi. hahah so sweeetttt..


hm...peningla aku nak cari hadiah..kalau hadiah untuk perempuan, senang la aku cari..


p/s aku baru perasan, hadiah tu semue ada gambar aku la. Haha ^,~

3 comments:

APAN said...

erm...rase lagi elok kalo xde gamba kot...
bole gak die pkai kemane-mane...
xtau la kalo die pkir sebaliknye....
huhu....

Siti Nadzirah Zakariah said...

iera rse hadiah 6be 6 uw cun..
jam uw cm konon2 setiap saat dye ingat akk lah..hehe..

rin0x_adz said...

heheheehe..
dh mmg takde idea ni nk bagi ape..
^_^

InstaFeed

INSTAGRAM FEED

@adi_alida